Sivut

lauantai 28. heinäkuuta 2012

douple choko cupcakes.

Mikä on parempaa tarjottavaa kuin kuppikakut eli muffinit hatuilla! Nam, on helppoa ja näyttävää, pienen vaivan takana. Voin sanoa että näillä muffineilla on taipumus tehdä jokaisesta pienen pieni herkkusuu niin ettei syömistä millään malttaisi lopettaa. ;)

sweet douple choko cupcakes


leivokset:

200g margariinia

2,5 dl sokeria

3 munaa

0,5 dl maitoa

3, 75 dl vehnäjauhoja

3 rkl kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

1 tl vaniljasokeria

40g tummaa suklaata

250g pakastettuja vadelmia

kreemi:

250 g valkosuklaata

100g Mascarponea

100g voita

2,5rkl mansikan makuista tomusokeria

4rkl pakaste vadelmien mehua

Valmista ensin leivokset. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Vatkaa joukkoon munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi rasva-sokeriseokseen vuorotellen maidon kanssa. Sekoita varovasti tasaiseksi. Lisää lopuksi jäiset marjat ja isoiksi paloiksi rouhittu suklaa. Nostele taikinaa kahden lusikan avulla vuokiin. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Leivosten paistuessa valmista niiden päälle tuleva kreemi. Sekoita mascarpone ja huoneenlämpöinen voi keskenään sekaisin sähkövatkaimella. Lisää sula suklaa ja tomusokeri sekä vadelmien mehu ja vaahdota kuohkeaksi.

Anna leivosten jäähtyä. Pursota marjainen valkosuklaakreemi tavallisen kermapursottimen avulla cupcakejen päälle ”hatuiksi”, jotta koko kuppikakku saadaan kasaan! Nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti